×

Tapahtumia Joensuussa talvella ja keväällä 2020

Tapahtumia Joensuussa talvella ja keväällä 2020

Joensuuko kesäkaupunki? Ehdottomasti sitäkin, mutta täällähän on myös alkutalvi ja kevät täynnä monenlaisia, isoja yleisötapahtumia. Majapaikat näiden tapahtumien aikaan ovat kysyttyjä, joten kannattaa varata omat petipaikat hyvissä ajoin!

‒SM-viikko Joensuussa 31.1.–2.2.2020
Joensuussa nähdään uskomattoman monipuolinen kattaus eri urheilulajeja, kun monilajitapahtuma SM-viikko rantautuu kaupunkiin. Olipa lajisi sitten biljardi, bridge, digitaalinen autourheilu, jousiammunta, tikkaurheilu, otevoima, hiihtosuunnistus, kasa-ammunta, koiravaljakkourheilu, kriketti ja taekwondo… tai joku muu, varmista majoituksesi parhailta pelipaikoilta!

‒Talviuinnin SM-kisat 7.–9.2.2020
Talviuinnin SM-kisoihin Joensuun uutukaiseen Ilosaaren laguuniin odotetaan ennätysmäärää osallistujia. Huoneistoissamme uni maistuu kisaurakan jälkeen ja aamupalatkin voi tilata suoraan ovelle. Kysy vapaita huoneistoja!

‒Hiihdon nuorten SM-kisat Kontiolahdella 13.–16.2.2020
Lomahuoneistomme sijaitsevat aivan yleisen hiihtoladun vieressä, joten suksia voi testailla käytännössä kotiovella. Tilaviin huoneistoihin mahtuu hyvin treenikamppeet ja omassa saunassa on hyvä verrytellä kisan jälkeen. 🙂 Kysy lisää!

‒Ampumahiihdon maailmancup Kontiolahdella 12.–15.3.2020
Olemme Joensuussa yhtä lailla mukana naapurikuntamme Kontiolahden ampumahiihtohuumassa. Meidän pedit on toistaiseksi täyteen varattu kisan aikana ‒ ilmoitamme, jos tilanne muuttuu!

‒Koiranäyttelyt: 22.–24.5.2020
Meillä saa majoittua myös koirien kanssa, ja sen tietävät monet koiranäyttelyvieraat. Keväällä Joensuussa nähdään monenlaista karvakaveria, kun koiranäyttely valtaa kaupungin toukokuussa. Kysy koiraystävällistä majoitusta hyvissä ajoin!

Majoitushinnat näiden tapahtumien aikaan 180 € / vrk, 1-6hlö (poislukien SM-viikko 31.1.–2.2.2020 – kysy tarjousta!).