PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

Alueella voi majoittua niin teltta-, karavaanari- kuin huoneistomajoituksessakin. Palveluja löytyy suihkusta saunaan sekä keittiöstä kahvioon ja grilliin.

OMA PORTTI (ns. camping-portti) FESTIVAALI-ALUEELLE! Isot WC-tilat
Suihkut ja saunat, ROKKISAUNA pe-su klo 8.30-14, ma klo 8.30-10 Rock-brunssi 18€/hlö paikan päältä ostettuna, ennakkoon verkkokaupasta 15€ / hlö (saatavana pe, la, su ja ma)
Anniskelualue Keittiö ja grillikatos
Grilli Kahvio ja kioski
Parkkihalli, josta voi liikkua sisään/ulos festivaalin aikana 24h palvelu Ilosaarirockin ajan
HUONEISTOMAJOITUS

HUONEISTOMAJOITUS

Ilosaarirock-viikonloppuna Holiday Linnunlahden huoneistoja voi vuokrata kiinnitetysti torstaista maanantaihin. Huoneistoihin mahtuu yhdestä kuuteen henkilöä. Huoneistoja on vuokrattavana 18kpl. Kaikissa huonestoissa on suihku- sekä saunatilat. Seuraavan kesän varauksia rockin ajalle alamme ottaa aina syksystä eteenpäin ja laskutamme ne ennakkoon heti alkuvuodesta.

Lisätietoa alempana

 

Kaikki huoneistot kesälle 2024 loppuunmyyty

 

TELTTAMAJOITUS

TELTTAMAJOITUS

Holiday Linnunlahden campingiin voi majoittua joko to-ma, pe-ma, la-ma tai su-ma. Majoitusrannekkeet saat ostettua ennakkoon verkkokaupastamme Mitä aiemmin olet paikalla, sitä todennäköisemmin pääset valitsemaan telttapaikkasi! Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta risteyksestä. Kaikki hinnat ovat henkilökohtaisia, ei telttakohtaisia. Myös puolijoukkueteltassa majoittuminen onnistuu. Alueemme reunaan rajataan illaksi rauhoittuva green & silent-alue, tähän löydät lipun erikseen  verkkokaupastamme.

Lisäksi suosittelemme Sinua tulostamaan ja täyttämään majoituslomakkeen ennen saapumistasi nopeuttaaksesi sisäänkirjautumista. Majoituslomakkeen löydät tältä sivulta. Myös aluekartta kannattaa tulostaa . Luethan vielä huolella sivun alhaalla olevan kohdan ”lisätietoja” 🙂

KARAVAANARIMAJOITUS

KARAVAANARIMAJOITUS

Karavaanarimajoituksessa löytyy sekä sähköllisiä että sähköttömiä paikkoja. Sähköpaikat varataan torstaina alkaviksi ja pidämme paikat varattuina koko viikonlopuin ajan. Karavaanarimajoitukseen sekä telttamajoitukseen tarvittavat majoitusrannekkeet tulee ostaa ennakkoon verkkokaupastamme. Muistathan ostaa sekä matkailuajoneuvopaikan SEKÄ henkilökohtaisen majoitusrannekkeen.

HUONEISTOMAJOITUS

Huoneistot rokin 2024 ajalle loppuunmyyty

TELTTAMAJOITUS

  • to-ma 75€/hlö
  • pe-ma 70€/hlö
  • la-ma 60€/hlö
  • su-ma 50€/hlö
  • Silent & green to-ma 75€/hlö

Huom! Majoitusranneke on henkilökohtainen, ei teltta- tai matkailuajoneuvokohtainen. Jokaisen majoittujan tulee ostaa oma majoitusranneke.

 

Verkkokauppa vuodelle 2024 on avattu, pääset sinne tästä

Huomioithan, että verkkokauppa rokin osalta sulkeutuu keskiviikkona 10.7.2024 klo 18.00. Siitä eteenpäin rannekkeiden ja parkkihallilippujen myynti tapahtuu paikan päällä. Tilaa on vielä hyvin 🙂 Tervetuloa!

 

 

 

 

HUOM! Lisää tuotteita  ”tuoteryhmät” -valikosta

KARAVAANARIMAJOITUS

  • Asuntoauto/-vaunu sähköpaikka 185€/TO-MA
  • Asuntoauto/-vaunu ilman sähköä 125€/TO-MA
  • Bussipaikka sähköllä 205€/TO-MA
  • Henkilöauton parkkeeraus (parkkitalossa) 45€/ PE-MA

Huom! Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla oma henkilökohtainen majoitusranneke.

Verkkokauppa vuodelle 2024 on avattu, pääset sinne tästä

LISÄTIETOJA

HUONEISTO

Ilosaarirock-viikonlopulle myymme minimissään neljän vuorokauden majoituspaketteja – eli torstaista maanantaihin.
Kaikki 18 huoneistoamme ovat samankokoisia, 63m2, ja kussakin huoneistossa voi majoittua kuusi henkilöä. Lisähenkilöt eivät tapahtuman aikaan ole sallittuja. Huoneistot sijaitsevat aivan tapahtuman vieressä.
Huoneistojen alakerrassa on makuuhuone, jossa on huoneistosta riippuen joko parisänky tai kaksi erillistä sänkyä, tupakeittiö, jossa on levitettävä sohva, pesuhuone/sauna ja pieni terassi. Keittiöstä löytyvät kaikki perusruuanlaittovälineet ja astiastot. Kaikissa huoneistoissa on myös pyykinpesukone.  Yläkerrassa parvella on kolme sänkyä, joista yksi on levitettävä. Alakerran sänky on pedattu, muihin löytyvät liinavaatteet makuuhuoneen kaapista ja petivaatteet yläkerran kaapista.
Tulevan kesän rokkivarauksia alamme ottaa aina syksystä eteenpäin, jolloin myös seuraavan vuoden huoneistomajoituksen hinta varmistuu. Huoneiston hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet, majoitusrannekkeet alueellemme sekä loppusiivouksen. Huoneistot laskutamme heti alkuvuodesta. Maksun jälkeen varaus on sitova, eikä rahoja peruutuksen sattuessa enää palauteta. Varauksissa ovat etusijalla aina edellisenä vuonna majoittuneet huoneistoasiakkaat, joille siis tarjoamme huoneistoja ensimmäisenä (jos edeltävänä kesänä kaikki on mennyt hyvin). Mikäli heiltä vapautuu huoneistoja, niin tarjoamme niitä järjestyksessä jonoon jääneille. Voit siis halutessasi lähettää sähköpostia osoitteeseen sales @ linnunlahti.fi ja asettua jonoon. Mikäli jonotuslistalla ei ole asiakkaita, ja joku huoneistoistamme on vielä myymättä, ilmoitamme siitä erikseen facebook- / kotisivuillamme.
Huoneistot ovat siis varattuna torstaista alkaen, mutta toki alueellemme saapuminen onnistuu esim. perjantaina. Saapuessasi alueelle, järjestyksenvalvojat ohjaavat sinut oikeaan paikkaan sisäänkirjautumista varten (joko vastaanottoon tai portille tulopäivästä / kellonajasta riippuen) – tällöin saat huoneistoavaimet, infolapun ja tarvittavat rannekkeet majoittumiseen.
Huomioithan, että huoneistoissa voivat majoittua täysi-ikäiset henkilöt, alaikäisillä tulee olla huoltaja. Holiday Linnunlahden alueella voivat majoittua Ilosaarirockin aikaan vain yli 12-vuotiaat. Lemmikkieläimiä ei voi alueelle festivaalin aikaan ottaa. Huoneistoihin pääsee kirjautumaan torstai-iltapäivänä klo 16 ja maanantaina luovutus tapahtuu viimeistään klo 11.

TELTTA

Teltta-alueelle majoittujat otetaan tulojärjestyksessä, eli tiettyjä paikkoja ei etukäteen voi varata. Vastaanottomme on auki festivaaliviikonloppuna 24h, joten alueelle saapumisesi onnistuu myöhälläkin. Majoitusrannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ne voi lunastaa portilta henkkareita ja tilausvahvistusta vastaan (eli rannekkeita ei postiteta etukäteen!). Alueellamme on myös rajattu, illaksi rauhoittuva silent & green-kortteli joka sijaitsee leirintäalueen reunassa. Voit valita majoittumisen Silent & Green -alueella ostaessasi paikkaa verkkokaupastamme. Lemmikkieläinten tuominen alueelle festivaalin aikana on kielletty. Mikäli saavut henkilöautolla, voit ostaa autollesi parkkihallilipun (sijaitsee Linnunlahden tien toisella puolella). Kaikki henkilöautot tulee siirtää parkkihalliin perjantaina klo 12 alkaen.

CARAVAN

Asuntoautojen Caravan-paikat tulevat myyntiin verkkokauppaamme tammikuun aikana. Sähköpaikat menevät yleensä ensimmäisenä, joten ole nopea 🙂 Voit valita verkkokaupastamme joko asuntoauto / -vaunu sähköpaikan tai sähköttömän paikan, bussipaikan tai parkkitalopaikan (siitä lisätietoa alla). Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla oma henkilökohtainen majoitusranneke – eli majoitusranneke on henkilökohtainen, ei autokohtainen.
Huomioithan, että vetoatutot tulee turvallisuussyistä ajaa alueeltamme pois tien toisella opuolella (Tiedepuiston vieressä) olevaan Hallitien parkkihalliin perjantaina klo 12.00 alkaen. Alueellemme saa jäädä vain linja-autoiksi sekä matkailuatuoiksi rekisteröidyt autot. Parkkihalliin saat ostettua lipun verkkokaupastamme (45 € pe-ma), eli se ei sisälly majoitusrannekkeen tai caravan-paikan jne. hintaan.
Sähköpaikat voi varata ainoastaan torstaista alkaviksi, mutta pidämme ne varattuina koko viikonlopun ajan. Alueelta on toki mahdollisuus poistua jo esim. sunnuntai-iltapäivänä.
Ennakkoon ostetut paikat laitamme varatuiksi, ja täytämme saapumisjärjestyksessä, loput vapaana olevista paikoista myymme ja täytämme saapumisjärjestyksessä.
Hyvällä tuurilla sinulla on siis mahdollisuus saada sähköpaikka vielä paikan päällä, jos olet liikkeellä hyvissä ajoin. Tai jos olet ostanut sähköpaikkojen loppumisen vuoksi verkkokaupastamme sähköttömän paikan, on se mahdollista vaihtaa paikan päällä sähköpaikkaan, mikäli niitä on vielä vapaana.
Kun saavut paikalle, järkkärit näyttävät ja ohjeistavat sinulle  caravan-/bussipaikan.
Tiedoksi: Suurimpaan osaan sähkötolpista käy normaali pistoke, osaan taas CEE-mallin pistoke (joka on yleensä caravan-autoissa).
Valitettavasti yhdysteltat ja paviljongit ovat tapahtumien aikana kielletty

Parkkitalo

Rokki-perjantaina tulisi kaikki autot (myös asuntovaunujen vetoautot) ajaa alueeltamme tien toisella puolella (Tiedepuiston vieressä) olevaan Hallitien parkkihalliin klo 12 alkaen. Tämä turvallisuussyistä johtuen. Mikäli et koe olevasi ajokunnossa, voit kysyä järjestyksenvalvojilta apua.
Alueelle saa jäädä vain linja-autoiksi sekä matkailuautoiksi rekisteröidyt autot.
Parkkihalliin saat ostettua lipun (45€ Pe-Ma) verkkokaupastamme, se ei siis sisälly majoitusrannekkeen tms. hintaan. Parkkitalossa on 500 autopaikkaa – tähän mennessä paikkoja on riittänyt aina.
Päästäksesi parkkitaloon, voit ensin ajaa auton parkkihalliin ja sen jälkeen  käydä noutamassa rannekkeen ja tarralipun leirinnästä (henkkareita / tilausvahvistusta vastaan). Parkkitalo-rannekkeen saa autokunnasta vain yksi henkilö, ja tällä rannekkeellisella henkilöllä on oikeus käydä auton luona sen ollessa parkkitalossa. Auto on myös mahdollista ajaa samalla lipulla sisään ja ulos maanantai aamupäivään asti.
Parkkitalo avataan perjantaina puoliltapäivin. Sitä ennen parkki on leirintäalueen sisällä. Lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina parkkitalo avautuu klo 8.00 aamulla. Parkkitalo sulkeutuu noin tunti viimeisestä esiintyjästä.
Parkkitalo on tapahtuman ajan vain festariasiakkaiden käytössä. Mikäli olet vuosipaikkalainen, etkä ole osallistumassa itse tapahtumaan, voit halutessasi ajaa auton pois parkkihallista viikonlopun aikana. Takaisin pääset maanantaina taas n. klo 12.00 eteenpäin.

Online-arvioinnit paikastamme: 2022

9.2/10

4.5/5

4.5/5