PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

Alueella voi majoittua niin teltta-, karavaanari- kuin huoneistomajoituksessakin. Palveluja löytyy suihkusta saunaan sekä keittiöstä kahvioon ja grilliin.

HUOM! Alueeltamme ei ole erillistä porttia festarialueelle Isot WC-tilat
Suihkut ja saunat, ROKKISAUNA pe-su klo 8.30-14, ma klo 8.30-10 Rock-brunssi 17€/hlö paikan päältä ostettuna, ennakkoon verkkokaupasta 15€ / hlö (saatavana pe, la, su ja ma)
Anniskelualue Keittiö ja grillikatos
Grilli Kahvio ja kioski
Parkkihalli, josta voi liikkua sisään/ulos festivaalin aikana 24h palvelu Ilosaarirockin ajan
HUONEISTOMAJOITUS

HUONEISTOMAJOITUS

Ilosaarirock-viikonloppuna Holiday Linnunlahden huoneistoja voi vuokrata kiinnitetysti torstaista maanantaihin. Huoneistoihin mahtuu yhdestä kuuteen henkilöä. Huoneistoja on vuokrattavana 18kpl. Kaikissa huonestoissa on suihku- sekä saunatilat. Seuraavan kesän varauksia rockin ajalle alamme ottaa aina syyskuun alusta eteenpäin ja laskutamme ne ennakkoon heti alkuvuodesta.

 

Kaikki huoneistot loppuunmyyty

TELTTAMAJOITUS

TELTTAMAJOITUS

Holiday Linnunlahden campingiin voi majoittua joko to-ma, pe-ma, la-ma tai su-ma. Majoitusrannekkeet saat ostettua ennakkoon verkkokaupastamme Mitä aiemmin olet paikalla, sitä todennäköisemmin pääset valitsemaan telttapaikkasi! Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta risteyksestä. Kaikki hinnat ovat henkilökohtaisia, ei telttakohtaisia. Myös puolijoukkueteltassa majoittuminen onnistuu. Alueemme reunaan rajataan illaksi rauhoittuva green & silent-alue, tähän löydät lipun erikseen  verkkokaupastamme.

Lisäksi suosittelemme Sinua tulostamaan ja täyttämään majoituslomakkeen ennen saapumistasi nopeuttaaksesi sisäänkirjautumista. Majoituslomakkeen löydät tältä sivulta. Myös aluekartta kannattaa tulostaa 🙂

KARAVAANARIMAJOITUS

KARAVAANARIMAJOITUS

Karavaanarimajoituksessa löytyy sekä sähköllisiä että sähköttömiä paikkoja. Sähköpaikat varataan torstaina alkaviksi ja pidämme paikat varattuina koko viikonlopuin ajan. Karavaanarimajoitukseen sekä telttamajoitukseen tarvittavat majoitusrannekkeet tulee ostaa ennakkoon verkkokaupastamme. Muistathan ostaa sekä matkailuajoneuvopaikan SEKÄ henkilökohtaisen majoitusrannekkeen.

HUONEISTOMAJOITUS

KAKSI huoneistoa vapaana rokin ajalle! Ota yhteyttä [email protected] , mikäli olet kiinnostunut, ja laita pienimuotoinen esittely teidän porukasta 🙂

TELTTAMAJOITUS

  • to-ma 75€/hlö
  • pe-ma 70€/hlö
  • la-ma 60€/hlö
  • su-ma 50€/hlö
  • Silent & green pe-ma 75€/hlö

Huom! Majoitusranneke on henkilökohtainen, ei teltta- tai matkailuajoneuvokohtainen. Jokaisen majoittujan tulee ostaa oma majoitusranneke.

 

VERKKOKAUPPA SULJETTU , LOPUT PAIKAT PAIKANPÄÄLTÄ 🙂  TILAA LÖYTYY KYLLÄ!  TERVETULOA!

HUOM! Lisää tuotteita  ”tuoteryhmät” -valikosta

KARAVAANARIMAJOITUS

  • Asuntoauto/-vaunu sähköpaikka 185€/TO-MA
  • Asuntoauto/-vaunu ilman sähköä 125€/TO-MA
  • Bussipaikka sähköllä 205€/TO-MA
  • Henkilöauton parkkeeraus (parkkitalossa) 45€/ PE-MA

Huom! Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla oma henkilökohtainen majoitusranneke.

VERKKOKAUPPA SULJETTU, LOPUT PAIKAT MYYMME PAIKANPÄÄLTÄ, TERVETULOA! 🙂

LISÄTIETOJA

HUONEISTO

Huoneistoissa voivat majoittua täysi-ikäiset henkilöt, alaikäisillä tulee olla huoltaja. Holiday Linnunlahden alueella voivat majoittua Ilosaarirockin aikaan vain yli 12-vuotiaat. Lemmikkieläimiä ei voi alueelle festivaalin aikaan ottaa. Huoneistoihin pääsee kirjautumaan torstai-iltapäivänä klo 16 ja maanantaina luovutus tapahtuu viimeistään klo 11.

TELTTA

Teltta-alueelle majoittujat otetaan tulojärjestyksessä, eli tiettyjä paikkoja ei etukäteen voi varata. Vastaanottomme on auki festivaaliviikonloppuna 24h, joten alueelle saapumisesi onnistuu myöhälläkin. Majoitusrannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ne voi lunastaa portilta henkkareita ja tilausvahvistusta vastaan (eli rannekkeita ei postiteta etukäteen!). Alueellamme on myös rajattu, illaksi rauhoittuva silent & green-kortteli joka sijaitsee leirintäalueen reunassa. Voit valita majoittumisen Silent & Green -alueella ostaessasi paikkaa verkkokaupastamme. Lemmikkieläinten tuominen alueelle festivaalin aikana on kielletty. Mikäli saavut henkilöautolla, voit ostaa autollesi parkkihallilipun (sijaitsee Linnunlahden tien toisella puolella). Kaikki henkilöautot tulee siirtää parkkihalliin perjantaina klo 12 alkaen.

CARAVAN

Asuntoautojen ja -vaunujen paikkojen varaukset tehdään verkkokauppamme  kautta. Sähköpaikat voi varata ainoastaan torstaista alkaviksi mutta pidämme ne varattuina koko viikonlopun ajan. Lemmikkieläinten tuominen alueelle festivaalin aikana on kielletty. Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla  henkilökohtainen majoitusranneke.

Online-arvioinnit paikastamme: 2022

9.2/10

4.5/5

4.5/5